RESTAURANT DE KELLE
KOKSIJDE • Het ‘kleine zeetje' is een thuishaven geworden voor iedereen die houdt van al het lekkers dat de Noordzee en de Polders te bieden hebben. Chef Thierry Cornelis, leraar aan de hotelschool ter Duinen en Tjorven Ghysdael, beiden kinderen van de zee, zijn uw gastheer en gastvrouw.

Restaurant De Kelle staat voor heerlijke visgerechten met kwalitatieve én verse producten. Dit alles kadert in een magnifiek decor waar u gezellig kunt tafelen.

In de Gault&Millaugids is onze terras geselecteerd als een van 500 mooiste in de Benelux. Achter de keuken bevindt zich ons prachtige tuinterras, een oase van rust en groen.
mail ons
0032.058/51 18 55
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
De keuken is elke dag geopend vanaf 12.00u tot 14.30u en van 19.00u tot 21.30u.
Het restaurant is gesloten op zondagavond, maandagavond en dinsdag.
Zeelaan 265
8670 Koksijde
breng me hierheen