ANNA'S B&B
BRUGGE • Anna's B&B is een gezellige bed en breakfast gelegen in het historische hart van Brugge. Het huis heeft 3 unieke moderne kamers waarvan enkele uitkijken op de St-Annakerk (1624) en het pittoreske plein errond.

Vlakbij ligt het kantmuseum, de oude windmolens en verschillende barokke kerken. Een mooie wandeling van amper 5 minuten langs de grachten brengt je naar de Burg en Markt, hartje centrum.

Hoewel St-Anna een rustige wijk is, biedt het een uitgebreid gamma aan restaurants en cafés. Op 2 minuten wandelen vinden we enkele van Belgie's toprestaurants: de Karmeliet (***, Michelin), Rock Fort, 't Zonneke en Sans Cravate (*, Michelin). Een nachtelijke hap vindt u bij MOJO. Of voel uzelf een pasha in Marrokko bij 'Ryad'. Spaanse tapas vindt men bij 'Sol y Sombra. Een nachtje stappen begint in één van de vele buurtcafés zoals het historische 'Café Vlissinghe' (1515), 't Gezelleke'' (poezie-kroeg) en 't Risico'. Voor zij die het wat trendier willen raden we 'BarSalon' aan voor kwaliteitscocktails en bubbels, of 'Bauhaus' de 'internationale' place to be.

In de zomer zijn de terrasjes aan de predikherenrei ook een topper. De wijk is niet echt een shoppingwijk maar herbergt toch enkele leuke adresjes zoals het kantcentrum (voor de beste ECHTE brugse kant) naast de Jeruzalemkerk. Loop ook eens door de langestraat-hoogstraat voor de leuke antiek- en boekenwinkeltjes.
Sint Annaplein, 31
8000 Brugge
breng me hierheen